Art changes..


 

img_2390Tänkte att jag skulle rama in den fina elefant-postern i dag.. Trodde att den svarta ramen jag har skulle passa men det gjorde den inte. Har nog någon svart ram i förrådet så jag får kolla det i morgon. När den hängts upp så är jag klar med sovrummet för nu.. Det där med mer förvaring får jag ta lite senare.


 

img_0436Nu har jag lite mer koll över det där med julklapparna.. Julkorten ska jag fixa ikväll och skicka iväg i morgon när helgens matinköp inhandlas. Blev vare sig inköp av band/snören till julklapparna eller någon fönster-shopping i dag, det är alltid så att man tror att man ska hinna mer än vad man gör..

img_2301Ljussättningen av hela hus & trädgårdar verkar öka år från år. Åker förbi många hus med jättefin jul-belysning och grannarna har oxå satt upp lite belysning. Jag ska kolla i morgon om jag har någon utomhusbelysning, får nog kolla om jag har något eluttag utomhus oxå..

img_2392Hörde talas om den här boken i någon Podcast och har börjat läsa via Book Beat. Jag har inte hunnit mer än typ fem sidor men den verkar både välskriven och intressant. Ska tipsa er om jag fortsätter att tycka att den är intressant och läsvärd. Nu dags för att göra en snabb ansiktsmask och sedan gå och lägga mig. I hörlurarna kommer det vara Säker Stil”s Podcast som kommer ut på torsdagar.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.