Snöglitter..


 


img_2295Det kan verkligen skapas ”magi” under alla våra fyra årstider. Sol & gnistrande vit snö med snökristaller. Så fint!  I helgen hoppas jag på hyfsat väder och en hel del tid utomhus.. Det blir lixom inte av när man är på sjukhus. Miljöerna runt omkring är inte de roligaste..


 

img_2321Med mina tår är det mer eller mindre status que men det är väsentligt lättare att gå och det gör heller inte ont på samma sätt. Tror nog high heels får vänta ett tag..

Hoppas på någorlunda hyfsat väder i helgen så att jag kan få lite skärgårdsluft.. Det blir i princip bara inomhus tid här på sjukhuset. Några promenader per dag kommer göra gott och då har jag kommit igång utan rivstart..

Kram

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.