Lucia..


 


 

img_2242 Då var det Lucia, ingenting jag går upp för att titta på (på TV:n då menar jag). För fem år sedan däremot var det Lucia firande på kontoret:) Tycker de där snögubbe dräkterna ser rätt mysiga ut:)  Hur som helst så innebär det att det nu gått fyra år sedan jag slutade.. Fyra år, tiden går verkligen fortare och fortare..

img_2205Frukosten avklarad och dags att ta itu med punkterna på dagens To Do lista.. Jag vet inte om LCHF är exakt som jag vill äta men har börjat ändra kosten en del. Sallad och grönsaker i allmänhet har jag ökat ”intaget” av rejält och minskat mycket på pasta.. Äter mindre kött oxå.. Inte någon medveten och planerad ”diet” utan bara för att jag känner för det, om det sedan ramlar bort några kilon så är det en bonus..


 

På torsdag ska jag åtgärda håret, förutsatt att jag blir utskriven i morgon vilket jag med all sannolikhet blir.  Klippning 11.00, äntligen..  Sedan lite små ärenden och ”fönstershopping” om det inte är för mycket folk i stan. Klipper mig på Nybrogatan och kommer hålla mig i trakterna där omkring.. Orkar inte ens tänka tanken att vara tex i Gallerian..

Nu dags att ta första passet av adminjobb..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.