Absolut ingenting..


..har jag lyckats få gjort på förmiddagen, bortsett från att jag åt frukost då. Hoppas att jag skrivs ut i morgon. Allt blir svårare om man jobbar från sjukhus. Man saknar något papper osv så allt kommer säkert gå så mycket lättare om jag blir utskriven..


 

img_2216På torsdag ska jag ju till stan. Ska bli så skönt att få ordning på håret, kommer fortsätta ha brunt hår.. Har inte bara vant mig utan trivs med det nu.. Vi får väl se vad andra tycker.. Inte för att det spelar världens största roll men det skulle ju inte vara så kul om alla tyckte det var superfult..


 

img_2214

När jag är i stan ska jag hitta något fint band till de julklappar jag ska slå in. Det finns en alldeles underbar affär med band på Kungsgatan. När man kliver in genom den dörren känns det som om man lämnar 2000-talet bakom sig. Hoppas den finns kvar, det var några år sedan jag var där.. Kommer antagligen inte gå dit nu heller utan gör det lite lättare för mig och håller mig kring Östermalmstorg.


img_2249Har ju inte börjat ladda kamerans batteri heller.. Lyckades ju inte lista ut hur man skulle göra, no surprise.. Nu har jag tyvärr inte en kamera som den på bilden för då hade jag säkert kunnat lista ut det direkt:)  Den ”bruksanvisning” jag lyckats hitta ger mig alternativen tyska eller holländska, kan typ inte ett ord av något av dem.. Men bilden då? Den är ju internationell.. could have been.. om det funnits någon..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.