Symaskin..

img_2215Jag önskar verkligen att jag kunde sy, då menar jag på riktigt. Sy i en knapp för hand och sy en duk på maskin klarar jag men sedan tar det stopp. Symaskinen har många år på nacken och står nerpackad någonstans. Kommer inte börja leta efter den just nu eftersom jag hat att göra så det räcker ändå.. Får bli ett senare projekt typ 2018:)

img_2212Kommer med största sannolikhet bli utskriven på onsdag 🙏🏻 Ser verkligen fram emot det.. La upp tre objekt på Tradera i helgen, verkar inte vara någon större business på Tradera nu strax innan jul.. Har fått två bud tror jag och det bryter mönster helt mot hur det brukar vara. Får bli ett uppehåll ett tag helt enkelt. Efter jul lägger hur många som helst upp julklapparna de inte ville ha..

img_2209Att tidningarna ens orkar.. Steve Angelo & Isabel Adrian har blivit stämda av sin fd barnflicka i USA eftersom de kommit på henne med att gå på restaurang med deras barn och dricka öl.. Nu ger de sin version och överväger att stämma barnflickan.. Suck..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.