Rött men inte rätt..


 

img_2158Hur fel hade jag inte.. Det var inte Ida Sjöstedt som skapat den fantastiska röda klänningen som vår kulturminister bar på Nobelmiddagen.. Det var Carin Rodebjer, så någon vidare koll hade jag med andra ord inte.. Kastade ett snabbt öga efter Så mycket bättre och tyckte nog att Sofia varit finare vid andra tillfällen, tyckte den var lite trist även om det var lite nytänkande över den. Madeleine var vacker i hår & make men klänningen var lite för mycket prinsessbakelse.. Förvisso var överdelen extremt enkel så att nederdelen tål väl alla de där volangerna.. Om hennes man, dvs Chris säger jag inget..mer än att han inte ger ett sympatiskt intryck..


Hittade kameran ✔️ Nu ska jag bara lista ut hur det var man skulle göra för att ladda batteriet.. Sedan ska jag ta och fotografera lite, det är ingen avancerad kamera men  det kan nog vara lättare att fota med den än med min mobil där fodralet ska vikas undan mm. Vi får se..


 

Så mycket bättre, sista avsnittet och jag trodde att Lisa Ekdahl skulle briljera men det gjorde hon inte.. Jill Johnsson sjöng min absoluta Ted Gärdestad låt Himlen är oskyldigt blå.. Hon gjorde det bra men det var ju inte så mycket tolkning över hennes version men hennes röst passade verkligen låten.


 

På morgondagens To Do lista står förutom att göra en ny To Do lista & lista ut hur jag laddar kamerans batteri:

  • Fortsätta organisera i garderobsrummet , i dag har tre kartonger åkt ut (inte innehållet dock). Har lagt upp några nya annonser på Tradera och kanske blir det någon till i morgon, eller inte..
  • Har en klädstång i sovrummet som innehåller lite allt möjligt utan struktur. Nu får den bara användas till morgondagens kläder + en dag till och om det något speciellt som ska hända under veckan/helgen får de plaggen oxå hänga där. Inget annat. 
  • Hårinpackning, en absolut nödvändighet. Vill inte att håret tar eld, går av på mitten eller skrämmer slag på Jenny på torsdag.
  • Lite tråkigt administrationsarbete..

Nu däremot ska jag somna till någon bok eller podd..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.