img_1964Veckoplanering och To Do lista = ✔️

Tittade på filmen, dvs Medicinen och tycker inte den var värd någon fyra i betyg.. Klichéer och lite väl förutsägbar men var ok som ”tidsfördriv”. Ska sova direkt nu efter filmen så att jag kommer upp i tid i morgon. Frukost senast 08.30.. Låter väl sent för de flesta men precis lagom för mig.. Har lyckats hålla mig riktigt disciplinerad när det gäller det här med att vända på dygnet.

img_2190Vilken magisk bild på Visby. Jag längtar tillbaka till Visby och måste planera in något.. Inte precis just nu men lite längre fram. Var ju så fint, trevligt och bra när jag var där sist.


 

Har laddat ner en ny spellista på Spotify, typ en sov/vila lista. Listan är verkligen bred, allt från Helen Sjöholm, Magnus Carlson till Beethoven. 22 låtar, kanske lite för lång för man ju vill ju inte slumra till och vakna av musiken igen.. Det där lät hur korkat som helst..


 

I morgon är det förhoppningsvis dags att bli helt utskriven från sjukhuset. Jag hoppas verkligen det 🐘 Kommer justera i listan och ta bort Beethoven….

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.