img_2161Vaknade redan klockan 07.00, så nu tycker jag nog att jag kan sätta ✔️ på att jag äntligen lyckats vända dygnet rätt. Så skönt att bara kunna ligga kvar i sängen med lite musik i hörlurarna och sakta vakna upp till en ny dag.

 


Tredje advent är det dessutom, har inte ens en adventsljusstake att tända det tredje ljuset i men det spelar mindre roll. Inga absoluta måsten på agendan i dag vilket även det verkligen är skönt. Lite småfix och så var det ju det där med kameran som jag vill få laddad och klar att användas. Apropå foto så har jag en underbar elefantfotoplansch som jag mitt i allt jobb glömt att lämna in för inramning. Det måste jag göra så snart som möjligt. Har fått den av Daniel & Ulrika – vet precis var den ska sitta.. Upp med det på To Do listan för veckan som kommer. Ska kolla måtten först, det är ju fullt möjligt att det finns färdiga ramar så att jag kan rama in den själv.


 

img_8929Ja det kan man ju undra:) Själv tänker jag byta väska i dag.. Rensa ur den gråa jag använt ett tag nu och gå över till antingen en brun eller svart med lite mer utrymme. Ska oxå göra iordning min dataväska, har släpat på datorn i andra väskor ett tag nu vilket vare sig är bra för datorn eller särskilt praktiskt.. Dataväskor kan ju vara precis hur fula som helst men jag har en liten som jag tycker är jättefin och som inte ser ut som de där vanliga rätt så stereotypa dataväskorna. 💚


 

 

img_1668
Den ständiga frågan, ja vad är den?  Nu frukost så det skriver jag om lite senare.. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.