Hur gick det här till??

img_2145Kollar snabbt igenom lite på Instagram och Facebook, får plötsligt upp; Hej alla FB-vänner osv, ett litet meddelande från Morgan Johansson om att han nu ändrar sin Facebook profil till vad det nu var. Hur blev jag vän med honom? Vi är verkligen inga ”vänner” inte ens i teorin.. Så korkat han och hans stab agerade i samband med Sheikh och utvisningen.. Jag respekterade deras inställning om att de inte kan kommentera enskilda fall och frågade bara vad Morgan & hans gelikar  ansåg om lagen. Alla som känner mig vet att jag kan vara rätt envis.. Men när jag typ den åttonde gången fick samma svar av hans allt mer irriterade pressekreterare gav jag upp. Var det kanske då vi blev kompisar Morgan? Märkligt hur som helst..

 


img_2092För att tänka på något roligare än Morgan Johansson som jag då inte tycker är en särskilt kul typ.. Jag har haft honom till bordet vid någon middag för precis hur länge sedan som helst.. Föll inte som en fura om man uttrycker sig ”moderat”.. Den här tröjan med halsband skulle jag gärna ha på mig, kan kanske bli lite varmt.. Fint hursomhelst, Eiffeltornet hade jag nog inte tänkt ha som accessoar.. Har varit i Paris tre eller fyra gånger och har inte lyckats ta mig dit. Pappa, förlåt om du nu läser det här. Enligt dig är det ju antagligen helt korkat vilket ju är sant..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.