Check på dagens to do..Jag vet att jag använt den här bilden tidigare men tycker den är så fin i sin enkelhet och just nu är det ju till och med vinter utanför fönstret. Inget tjockt lager med snö men snö, det gör all skillnad i världen när man tittar ut genom fönstret. Jag har nu fått gjort det som jag hade på To Do listan för dagen när det gäller administration = nöjd.. Kommer bli en lugn hemmakväll och kommer med all sannolikhet att titta på Så mycket bättre, tolkningar av Ted Gärdestad.. Han har onekligen en ”låtskatt” som är grym och det finns så mycket minnen kopplade till så många av han och hans brors låtar..


 

img_1717

Jag misstänker att det är ganska mycket folk inne i stan i dag, eller så har de varit kloka nog att stanna hemma eftersom det är Nobelfesten i dag och då är det alltid sju gånger krångligare och rörigare i stan. Extra skönt med andra ord att bara sitta här, lugnt & skönt. Tintin är inte så happy över att det kommit snö, även om det bara är väldigt lite. Det stör honom och hans möjligheter att ”spåra” tror jag. I alla fall så verkar det så när man tittar på hans ”beteende”.

Det är verkligen ingen ”fancy” lördag här till skillnad från i Stadshuset ikväll. För det är jag ingenting annat än galet tacksam. Kan nog inte tänka mig något stelare och jobbigare än att sitta på den middagen.. Kommer inte titta på sändningen överhuvudtaget. Det absolut enda som är lite kul med Nobelfesten är att se vad de olika gästerna har för kläder (kvinnorna då alltså:) Det blir alltid någon som är ”smashing” och någon som gått bort sig helt stilmässigt. Behöver ju inte titta på sändningen för det, kommer rapporteras löpmeter om klänningarna ändå i media & skvallerpress..

Här blir det förvisso middag också men i övrigt så tvättas det, fixas och nu ska jag ta och fixa naglarna. Ska fixa håret på torsdag kl 11.00. Jag vet inte hur Jenny ska lyckas få till det.. men det återstår att se. Det kan hur som helst omöjligt bli värre än det är nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.