Liam & annat.. 

img_2112Så cool, så imponerad av både Rebecka och Liam som ju bara är 16 respektive 19 år. Vilka talanger och att ha det modet att stå på en scen i Globen är verkligen imponerande. Älskar btw Liams kostym, det krävs en del sv den personen som bär den och han utstrålade verkligen allt när han framförde vinnarlåten.. Tror den kommer bli en riktig hit, årets vinnarlåt.


 

img_2100Per Lärnström levererade som vanligt och är en av Sveriges bästa programledare tycker jag. Proffsig & likeable i alla situationer. Mindre imponerad av två av de sidekicks som var med i eftersnacket.. Daniel Redgert från Perfect Day Media & Josefin Crafoord (eller hur hon nu stavar) – lägstanivå på deras bidrag till eftersnacket.. Så inte ok att vara ”salongsberusad” när man har ett uppdrag att vara med i ett eftersnack på Prime time TV med hur mycket tittare som helst. När jag skriver salongsberusad är jag till och med snäll.. Daniel Redgert har ju en podcast och att han gillar att prata om sig själv har han gjort lite till sin grej.. Han pratar ofta & mycket om att han vill vara programledare i TV.. Då bör man förvalta sin chans väldigt mycket bättre än vad han gjorde ikväll..


 

img_2084

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.