Final 2016..

img_2088Då var det dags för årets Idol final, tre ska bli en.. Efter första låten tycker jag definitivt Rebecka & Liam ska gå vidare. Har inte sett något Idolavsnitt den här säsongen så har ingen koll på hur populära de är hemma i sofforna..

 


img_1944Jag är hemma över helgen så i morgon ska jag ut i skogen och plocka tallris och vad jag nu kan hitta. Hoppas på bra väder så jag kan ta med Tintin & Karisma på en riktig långpromenad. Längtar verkligen efter riktigt mycket frisk skärgårdsluft.


 

img_2052Jag ska leta efter min kamera, lite osäker på om jag har den i Sverige eller i Marbella. Man behöver ju egentligen inte en kamera eftersom mobilens kamera är tillräckligt bra så superviktigt att hitta den är det inte.


 

 

Jag hade rätt:) Nu får vi se vem som vinner.. Måste höra en låt till innan jag ”korar” min favorit..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.