Sju grader i decemberSolen skiner och det är sju plusgrader i Stockholm, sju grader den 9 december! Ställ det i relation till att Donald Trump säger att det inte finns något klimathot och Leonardo de Caprio    säger att Sverige och Norden typ inte kommer att finnas kvar.. Klimatförändringarna kan vi ju inte blunda för, hur gärna vi än vill.. Det är dags att vi alla börjar bidra till att vara snällare mot vår planet.. sol-pepparkaka


julbukettLängtar galet mycket efter att vara kreativ.. Framförallt med blommor & växter nu i jultider. Motsatsen till bokföring och annan administration med andra ord men viktigt att ha balansen. Lagom mycket av både och precis som med de mesta i livet..


To Do listan för helgen är gjord. Jag och mina listor.. Men har jobbat med To Do listor så länge jag kan minnas. Otroligt skönt att samla allt på ett ställe precis som de förespråkas i Get Things Done. Min lista är inte bara jobbrelaterad utan hela livshjulet finns med eller hur man ska uttrycka det.


Längtar efter riktigt god hemlagad mat. Jag vet att jag är typ ”kinkigast” norra Europa när det gäller mat.. Mammas Burgundiska gryta med ris, skulle jag verkligen inte tacka nej till.. Vad som helst som är hemlagat helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.