Mediaträning, någon?

img_2013I dag tycker jag på riktigt synd om Ekerö Kommuns informationschef.. Man kan ju tycka att han borde vara lite mer proffsig men det är nog inte så ofta en informationschef på kommunen har en TV kamera i receptionen. Jag hoppas att det är så att han/de blev tagna på sängen.. för annars blir man ju skrämd över att de inte hade förberett något vettigt att säga..


 

img_2023Hans chef, kommundirektören himself” är typ Sveriges i alla fall i dag sämsta chef som skickar fram en medarbetare till tigrarna.. Det kommer nog fortsätta blåsa kring den mannen ett tag för här kommer det grävas..


 

 

img_2024Grävs gör det och blåser gör det kring den 41-åriga Arboga kvinnan. Hon måste vara helt galen, så läskig hela historien så att man nästan inte kan tro att den är sann. Tyvärr är i alla mycket av det sant..


 

Bara massa elände i den här inlägget så jag slutar nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.