Sleeping Sensation..img_1741I dag har jag jobbat ner inboxen i mailen och i andra ”meddelande” kanaler. Jätteskönt 🐘 Så allt lutar åt att jag kan bli utskriven snart.. Dagarna går ju oändligt långsamt och min snarkande ”room mate is still going strong”. Har btw fått öronproppar:)


 

img_1729Man blir ju oundvikligen lite avskärmad från omvärlden när man är på sjukhus. Inte till 100% såklart men det kommer finnas lite i att jobba i kapp.. Har ju bestämt att jag inte ska åka till Marbella över jul så jag kan nog hålla det mesta av planen ändå.. Har bokat in tid för naglar och fransar med min barter med Linda. Julröda naglar och så lite underverk med ögonfransarna kommer göra gott.


 

img_1981Fast igen..  Hur svårt ska det vara att förbise annonsernas fagra löften.. Sleeping Sensation – är ju precis vad man behöver. Inte bara jag utan typ alla i dessa stressiga tider inför jul.. Har inte köpt:)

img_1992Torsdag i dag = Veckans bläcka i öronsnäckan när jag nu ska lägga mig för natten.I morgon dags för en liten To Do lista för helgen..

Kram

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.