Lite extra.. 

..sömn blev det, i alla fall 1,5 timme. Höll planen med frukost mm och sitter just nu och slötittar på Nyhetsmorgon.


img_1958Onsdag = nytt avsnitt av Lillelördag som jag börjat lyssna på lite mer.. Tyckte tidigare att Ann Söderlund kunde vara lite jobbig eller så var det hennes röst som var jobbig. Strunt samma, vissa avsnitt är hur som helst bra och de är absolut på veckans poddlista när man ligger på sjukhus..

img_1852Vill inte ha någon ”vanlig stor” gran utan hellre en eller två mindre i hink som ställs i någon korg eller så som jag har hemma. Absolut inte massa krims krams.. Älskar det rustika med julen.. Julgranskulor och glitter är jag gärna utan..

img_2657Nu gjorde de lite reklam för Malou och Efter Tio där Björn Kjellman är gäst med sin hund Brorsan. Här är Brorsan, lite lagom avslappnad i en svit på Grand Hotel. Kanske berättar vad han gör där i nästa inlägg:)..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.