Fiolsträng..img_1952God morgon.. Vaknade klockan 03.58 spänd som en fiolsträng. Omöjligt att somna om.. Nu är det andra natten som blir ”fel” – jag har ju verkligen jobbat nu för att vända rätt dygnsrytmen och sova rätt antal timmar. Jag får göra ett tappert försök att somna till igen och gå upp senast 08.00. Ger mig inte, ska komma till rätta med dygnsrytmen oavsett ”snarkande rumskamrater”, sjukhussängar eller vad det nu må vara..


 

img_1954 Måste upp till frukost som i dag ska bestå av fil & Kelloggs Special K, en rostad smörgås med avocado & tomat & te. Sedan är det lite jobb på agendan. Världen stannar ju inte när man ligger på sjukhus så jag får göra så gott jag kan och beta av lite varje dag. I dag står det genomgång av mail & meddelanden på agendan. Nu är klockan 05.53 och jag skulle ju kunna läsa mail nu men då kommer jag vara trött klockan 08.00 så nu ska jag göra ett ordentligt försök att somna..

Ha en bra tisdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.