De växer..


img_1970Duktiga & driftiga entreprenörerna Hanna & Amanda fortsätter växa.. Daisy Grace kommer nu flytta in eller hur man ska uttrycka det i Frisösalongerna Corinne & Friends (finns en i Sturegallerian och en på Sveavägen). Tanken de har är väl att skapa någon form av koncept livsstilsbutik och samla både hår, kläder och vad de nu kan hitta på i butikerna. Spännande att se hur de kommer utveckla det vidare..


 

img_1973

Längtar hem.. Saknar Tintin, Karisma och allt som är ”hemma”..  Jag hoppas att jag kan få åka hem nu i eftermiddag och åka tillbaka i morgon. Fixa lite hemma, äta gott och bara vara.. Ut och fixa lite gran- & tallris och börja med att fixa julmyset.


 

img_1969Apropå rustikt julmys.. Tror nog, eller så är jag fördomsfull, att Dubai har typ en orgie i plastiga & glittriga juldekorationer.. Har aldrig varit i Dubai och heller inte haft någon direkt längtan dit just för att det är så artificiellt.. Men säkert kul att uppleva under några dagar, bara för att..

Hur var det nu med hunden, Brorsan, – det var foto session för Diggiloo turnén 2015 där Björn Kjellman var med. Brorsan var cool och bara väntade och väntade utan attklaga”:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.