Sjömän & öronproppar..


img_1895

Måndag, och just den måndag som man tror att julhandeln ska börja ordentligt för att accelera fram till jul. Årets julklapp utsedd, ”VCR – glasses”.  Bara mer och fler tekniska verklighetsflykter om man ska se det lite mer kritiskt. Vi slänger åtta kilo kläder per person och år. Åtta kilo. Det är ju helt galet, och jag blir ännu mer uppmuntrad att fortsätta sälja på Tradera och skänka bort det som är urvuxet eller av annan anledning inte används.


 

img_1896

Natten har väl inte varit topp.. Jag har frågat efter möjligheten till eget rum nu när en hel del säkert kommer skrivas ut. Kvinnan jag delar rum med sover cirka 10-11 timmar/dygn och snarkar som sju fulla sjömän. Inte lätt att få god nattsömn då..trots öronproppar. Gick upp 07.30. Frukost 08.00 med fil och mina Kelloggs Special K, en macka & varm choklad.


 

img_1894Velar ju & hattar hela tiden om julen men jag tror nog att jag äntligen bestämt mig för en svensk jul.. Men utan julhets..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.