Andra advent..

img_1879Andra advent redan, men den ligger ju tidigt i år. Kan väl inte påstå att det varit något storslaget firande här på sjukhuset:) Hoppas i alla fall att ni haft en mysig söndag med lussekatter, glögg, julmarknader eller vad det nu kan vara som är mysigt på söndagar i december. Jag tror att näthandeln kommer öka något otroligt i år när det gäller att köpa julklappar. Att sitta i soffan och klicka hem sina julklappar istället för att trängas i julruschen sparar ju otroligt mycket tid.. Samtidigt finns det något som går förlorat tycker jag.. Att gå tillsammans och köpa julklappar och ta en mysig lunch, välja tillsammans etc. Även om man handlar ensam så är det där klicket inte riktigt att jämföra med att leta reda på just den där julklappen till någon.. Men jag erkänner omgående att de julklappar som jag ska köpa kommer att klickas hem.. I alla fall i år.. 🎄


img_1882Min julklappslista är nu reviderad igen.. Bort med klockan från Mockberg, nu står de här kängorna överst på listan. Har ett par svarta grova kängor som jag ofta mixat med klänningar och kjolar tidigare år men lite färg piggar ju alltid upp:)


 

img_1739Nu klockan 20.00 är det ”kvällsfika” på avdelningen. Är väl lite väl mycket begärt att Landstinget ska ha bakat pepparkakor till oss.. Det blir ”same procedure as last night”, smörgåsar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.