Snö i New York..


img_1839Det är något visst med kombinationen snö, New York & jultider som jag alltid romantiserat. Jag har varit i New York ett antal gånger men aldrig när det varit snö.. Det är nog så att det är bäst att uppleva New York i snö på film och i sol & grönska i verkligheten..

Tillbaka igen på sjukhuset och ser fram emot kvällens Så mycket bättre.

img_1863I kväll är det Jills kväll, känner på mig att Magnus Carlson kommer briljera ikväll. Varför vet jag inte men jag tror att han kan ta rötterna ur Jills country och göra till sin alldeles egen version av den låt han nu valt.


img_1827Maten här på sjukhuset… Helt oätbar, kommer från något storkök och har transporterats i värmevagnar till alla avdelningar.. Noll näringsämnen och noll smak. Förstår att det inte är lätt men nog borde man väl kunna vara lite mer innovativ och hitta sätt att lösa ätbar mat. Nej, det är inte bara jag som är kräsen.. Alla på avdelningen klagar konstant över den hemska maten, frukost och kvällssmörgås exkluderad.. Jag längtar just nu efter en riktigt rostad smörgås med avocado och tomat..

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.