Små medel..


img_1811


Årets sista kapitels första dag. Känns bra för 2016 har inte varit ett av mina favoritår. Ser därför fram emot ett nytt år med min tursiffra sju i.. Dagarna på sjukhuset går oändligt långsamt och jag är ju heller inget TV-fan så jag har lite svårt att fördriva tiden. Har i alla fall påbörjat synopsis för Projekt Solröd och tänkte skicka in det till ett eller två förlag i morgon så får vi se vilken respons jag får. Alternativet med egenutgivning har jag inte förkastat men vill trycktesta på förlag i vilket fall som helst. Just nu lyssnar jag på en bok som är riktigt bra, Änkan heter den och den kan jag rekommendera.


 

img_1809Torsdag i dag vilket innebär några nya bra Poddavsnitt som till exempel Säker Stil. Snygg kostym men absolut inget jag skulle passa i. Alla har vi väl något vi skulle vilja förbättra hos oss själva, rent ytligt alltså. Jag skulle gärna ha tjockare hår och kanske vara lite längre och….. Inget jag går och funderar över men om man fick välja bara sådär.. Ljuger gör jag ju eftersom jag visst funderar över mitt hår.. Letar ju efter alla möjliga nya volymprodukter och tror på alla annonser, men köper självklart inte allt. Men nu är jag ju brunett och jag tycker nog håret ser lite tjockare ut om jag tänker efter..


img_1816Det här tyckte jag var ett vackert sätt att ”servera” julbrödet på så det tänker jag göra hemma. Man kan göra så mycket med så otroligt små medel. Har lånat ut massor av mina egna julsaker till hotellet men en del har jag kvar så det blir nog liite julpynt om jag får åka hem över helgen..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.