Brunett..

img_1768Ja, nu är jag brunett med typ den här nyansen. Måste vänja mig och ”pimpa” mig lite innan jag lägger upp en selfie:) Det första försöket blev ju som sagt varken eller men nu är förändringen radikal.. Kommer med all sannolikhet bli mitt blonda jag igen med tiden men lite förändring skadar aldrigimg_1740Med lite mörkare hår kommer beiga & bruna toner lite mer till sin rätt i klädvalet. Tycker ofta att jag ”försvinner” när jag har kläder i beige, om det inte är mitt i sommaren och man har lite solbränna förstås.

Har i dag rensat ner inboxen till i princip noll igen vilket känns otroligt skönt. Ska succesivt byta bort popfabriken  mailen eftersom den får hur mycket reklam och skit som helst. Har därför skapat ett gmail konto som jag kommer använda som mitt privata mailkonto. Blir bra att koordinera det under julledigheten, det är ju inte bara att byta mail utan det följer ju med en del jobb med det.

img_1763Nu har jag gått i Skärgårdskostym i mer eller mindre ett halvår. Börjar längta efter att klä upp sig lite, göra sig iordning och hitta på några roliga saker. Ska börja med att beställa den där svarta mysdressen från Rituals och några fina inneskor så att man känner sig lite fin hemma oxå och inte bara gå omkring i det gamla utslitna..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.