Kemtvätten – not..Självklart missade jag att ta med kappan i morse så att den kunde lämnas in på Kemtvätt. Hade till och med lagt fram den i hallen men vad det hjälpte det?? Får bli inlämnad i morgon i stället när jag ska iväg för att handla mat inför helgen. Det tickar på med försäljningen på Tradera och ytterligare ett plagg upplagt nyss. Övrig sysselsättning för kvällen är en månads bokföring och lite annat fix. Då kommer allt som stod på To Do listan vara avklarat.

img_1715Något som jag verkligen både ville och skulle behöva är att gå på en riktigt grundlig och bra make up kurs. Tycker att det är svårt och ännu svårare blir det med alla nya produkter som kommer precis hela tiden. Får väl börja med att titta på några youtubers sminktips. Men tror mer på att verkligen gå och få lära sig helt utifrån hur man ser ut, passar i och vilken framtoning man vill ha. Det kan youtubers aldrig ersätta. Sedan är de typ mellan 15-30 år och jag är något äldre än det. Passar nog inte i deras sminktips med min ålder.. Får planera in det vid något lämpligt tillfälle..

img_1716Nu är det dags för Thanksgiving och visst är det väl första advent oxå på söndag. All anledning att pimpa upp hemmet lite med ljus med mera. Thanksgiving är ju megastort i USA men vi firar det som bekant inte alls.

img_1690Ikväll ska jag även hinna med en väldigt draft första budget för 2017. Grovt dom tusen i början och sedan får man bryta ner och justera allt eftersom. Det bäst med att göra budget nu för tiden är att man inte har vare sig någon chef eller styrelse som ska godkänna den.. Ha slarvat med att jobba med budget och prognos längden men har nu börjat ta tag i det ordentligt.

Kram

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.