Husmor Reese..

img_1721Här har vi Reese Whiterspoon in real life med förberedelser inför Thanksgiving . I alla fall enligt henne själv på hennes Instagram. Men hon kan absolut vara typen som är huslig och pysslig. Lite höga klackar kanske för att ratta runt i köket och laga massa mat:) Rätt säker på att de byttes ut till något annat efter bilden var tagen.

img_1696Nu blev inte den här bilden speciellt bra eftersom jag tog den i farten genom ett skyltfönster. Vilken prinsessklänning för en lite flicka:) Vi har ju generellt sett väldigt bra barnkläder och kedjor med stora sortiment men bara ett fåtal med riktiga fin-kläder. Då hamnar man nog oftast på extremdyra märkeskläder eller den direkta motsatsen, krims krams klänningar i dålig kvalitet. Nu hann jag inte gå in och titta i den affären, de verkade ha mycket fint där så jag får planera in ett besök längre fram..

img_1673Vad har jag då fått gjort ikväll? Det blev ingen budget utan ett par timmars ryck i arbetsrummet. Som jag har rensat och sorterat.. Inte klar än men nästa steg är att sätta in det jag sorterat i olika pärmar så att det blir lätt som en plätt att hitta saker senare. Så pärmar är med andra ord prio att köpa så jag har en färg för varje företag/projekt/privat osv. I morgon hinner jag inte köpa dem men på lördag ska det bli av. Sedan arkivering i pärmarna på söndag och fortsatt sortering. Känner mig så duktig att jag till och med tror att min fina vän Förvaringsdrottningen hade varit stolt över mig:)

I morgon är det Fredriksborg som gäller ett antal timmar, ska även planera lördagen. Handla mat för lördagen gör jag nog på ICA Maxi på lördag för då kan jag även passa på att köpa pärmar (och någon snittblomma).

img_1722Innan jul ska jag ju fixa håret, det här är nog en lagom blond nyans. Blir det för ljust ser det onaturligt ut mot den vintervita hyn. Apropå julen så har jag inte kommit en millimeter närmare ett beslut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.