Morgondagens agenda..

img_1689Som sagt så är det möte på andra sidan bron i morgon. Typ heldag ekonomimöte, jobbar man inte tillräckligt snabbt får jag stresspåslag. Har med andra ord förberett mig på stresspåslag i morgon:)

img_1688När man går igenom kartonger mm så hittar man saker man glömt att man hade. Har bland annat hitta en svart kappa, lite skrynklig & så efter att legat nerpackad länge. I morgon inlämning av den på kemtvätt så att den kan komma till bra användning..

img_1691Efter att möte och kemtvätt är avklarat är målet att hinna med en månads bokföring. Hoppas hoppas att jag har ork & kraft kvar till det, det hade känts så otroligt bra..

img_1655Försäljningen på Tradera fortsätter att gå bra:) Lägger upp några plagg i veckan och har nu sålt plagg för ett par tusen kronor. Gratis pengar kan man säga eftersom det är plagg jag inte kan eller vill använda. Dessutom ”recykling” 💞

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.