Läckberg..

img_1671Nu är jag inte påläst men tycker inte riktigt det behövs, vad ger en krönikör rätten att hoppa på en enskild mammas sätt att vara mamma? Skulle aldrig ha en med en pappa så är det bara.. Man kan tycka vad man vill om både Camilla Läckberg och tusentals andra människors sätt att ”utöva” föräldraskap men vem ger oss rätten att onyanserat skriva om det och då i synnerhet om en enskild mamma. Helt sjukt! Hon kanske inte är världens bästa mamma, vad vet jag men ingen förtjänar att bli offentligt uthängd och ifrågasatt när det gäller den privata rollen som mamma. Finns så många barn som lever i dysfunktionella hem eller missbrukarhem. Ingen skulle komma på tanken att sätta strålkastarljuset och i offentlighetens ljus hänga ut en sådan mamma.

img_1648Kan vi inte sluta leta fel på allt och lägga energin på det som är bra så kommer det kunna ge ringar på vattnet till något bättre..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.