Helt sjukt..

img_1679Ord helt överflödiga..

img_1674Jag vet inte om jag är helt off eller om jag helt enkelt är decennier från målgruppen men Snapchat har jag inte laddat ner appen för och vet egentligen ganska lite om vad den är bra för. Borde kanske ta reda på lite mer så att man ”hänger med”. Inte för att jag nödvändigtvis måste börja använda mig av Snapchat men för att veta mer, bara för att.. Jag var verkligen inte snabb på Facebook heller, min mamma var med långt före mig. Pappa däremot fick jag tvinga att gå med men tror nog att han varit mindre road hela tiden..

img_1609Vackra paket i sin relativa enkelhet. Dags för den årliga diskussionen, vem ska köpa julklappar till vem och vilken summa ska man köpa för? En ständigt återkommande diskussion som efter ett par vändor har nått en gemensam överenskommelse. Oavsett vad vi kommer fram till så vet jag precis var jag ska köpa mina julklappar. På nätet. Kan inte ens tänka tanken att ge mig ut i julruschen & butikerna inne i stan. Skulle i och för sig kunna åka till Nacka Forum med mindre hets & stress men en kopp te, datorn i knäet och klicka hem julklapparna låter mycket mer frestande. Då kan jag lägga tiden på att slå in fina paket istället..

img_1640Upptäckte när jag tittade på Hollywood fruar häromkvällen att Maria Montazami har en hund med samma ras (eller åtminstone extremt snarlik) som Tintin. Men Tintin är mycket mycket sötare:) Det är nog för övrigt den enda likheten mellan mig & Maria Montazami, att vi har en hund av samma ras alltså. Annars kan jag avundas Maria Montazami lite, åtminstone mediabilden av henne. Underbart hår, alltid glad, alltid snäll och lyckan är total:)

På lördag kommer Anton hit, min systerson alltså. Vi ska ha en myslördag ihop och så ska han sova över. Det ska bli så mysigt ❤️

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.