Måndagar är inte tråkiga..

img_1415Googlar du på bilder med textsökningen måndag kommer du hiitta typ 90% bilder som illustrerar måndag som något hemskt, jobbigt & ångestfyllt till skillnad från fredag som typ är 100% positiva härliga bilder. Vem har bestämt att måndagar måste vara tråkiga? Varför kan man inte planera in en god middag hemma efter jobbet på en måndag som kan se fram emot hela dagen? Varför inte använda en del av söndagskvällen till att preppa för en superhärlig frukost du kan starta veckan med på måndagmorgonen? Varför inte ha ett hemma SPA varje söndag kväll så att du känner dig fin inför måndagen. Eller göra den på måndagen så att du har egentid att se fram emot hela dagen.

Lägg fram dina kläder på söndagskvällen och klä dig lite roligare än du kanske brukar på en måndag. Måla naglarna snyggt och ha på dig någon kul accessoar.

Nu har ni/vi inte planerat det för just den här måndagen men vi kan börja nästa måndag, eller hur? Den här måndagen börjar vi med att bestämma att måndagar inte är tråkiga och gör någonting, vad som helst och hur litet som helst för att börja resan med roliga måndagar.

Kram & Happy Monday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.