Ny Youtube stjärna..

img_1642Självinsikt är väl kanske inte ledordet för Gunilla Persson. Kollade lite på ett avsnitt av Svenska Hollywood fruar och Gunilla hade varit prisutdelare vid galan för årets Youtubers. Då insåg hon att det var ju hennes forum och hon skulle erövra världen. För skojs skull kollade jag hennes Youtube kanal för att se hur många följare/prenumeranter hon har. Lite drygt 11 000 efter ett år kan jag berätta, hon har ju inte varit super frekvent på att lägga upp Youtube klipp men ett gäng fanns. Kollade dock inte på något.. 11 000 kan då jämföras med Therese Lindgren som jag skrev om häromdagen, hon har närmare 469 000 följare/prenumeranter. Konklusion : Gunilla kommer inte erövra världen med sin Youtube kanal:)

img_1528Det blir med andra ord inte alltid som man tänkt sig, men det har vi väl alla erfarenhet av..

Nu sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.