Spindelförrådet..

img_1622 I morgon bär det av till ”Spindelförrådet”, ett gammalt försvarsutrymme, för att hämta julsakerna. Det krävs rätt mycket för att pynta ett hotell även om det är litet. Annika med sin magiska känsla jobbar ju inte kvar och jag har insett att jag kommer behöva köpa en del färdigt när det gäller blommor. Främst på grund av tidsbrist..

img_1621Lite sådant här kan jag nog hinna med att görs själv, men en hel del behöver köpas in. Vi kan ju inte ha hyacinter och julblommor med stark doft eftersom det finns många med allergier/doftkänslighet. Men det finns mycket vackert som inte har jättestarka dofter.

img_9160Mycket kontraster nu, planering juldekorationer, bröllopsmöten, administration. Kan i alla fall inte påstå att jag har ett ensidigt jobb.. Morgondagens To Do lista för nästa vecka kommer vara väldigt detaljrik.. Tur vi inte har alltför många gäster första helgen..

Lisa Ekdahls kväll på Så mycket bättre, hon är verkligen ett väsen som någon uttalade sig om (tror det var Danny). Intressant personlighet hur som helst..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.