Hänger uppenbarligen inte med..

img_1605Anastasia Beverly Hills finns på Kicks och är inte speciellt dyrt.. Däremot såg det inte ut som om de hade de här smarta förpackningarna med spegel i locket.. Nu har jag ju hittat min Mirakelväska och dessutom delat upp den i två. Highlighter, om man nu måste ha det, saknas dock i den ena. Kan nog överleva det ett tag och sätter inte det på prio listan.

img_1614Vad jag däremot verkligen borde sätta på priolistan när det handlar om att ta hand om sig själv så är det, förutom håret, fötterna. Har aldrig haft några ”issues” med mina fötter, bortsett från att de är fula, men efter den här sommaren & hösten med väldigt mycket i samma skor så har jag verkligen inte lika ”fina” fötter som förut. Ner med fötterna i ett fotbad & scrub mm på söndag. Verkligen Need to Do och inte Nice to Do.. Såg inte klart på Criminal Minds, jag tittar verkligen typ aldrig på TV. De där amerikanska deckarna med reklamavbrott i parti och minut tappar jag intresset för väldigt snabbt. Känns som om man har sett ett har man sett alla, lite överdrivet jag vet. Engelska deckare är däremot något helt annat och har en kvalitet som vida överstiger de där massproducerade serierna som går säsong efter säsong.  Vilka löner de har btw, helt otroliga summor per avsnitt.

img_1580Nu blir det Fredagspodden och jag hoppas verkligen att jag kan somna ikväll.. Så att jag får användning av frukostbrickan i morgon. Varit ute med Tintin och Karisma för sista gången i dag alldeles nyss & nu nerbäddad med två så fina hundar strax intill ❤️

img_1610

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.