Stilsäkert i slask & snö..

img_1538Torsdag i dag och därmed ett nytt avsnitt av Säker Stil, ska lyssna på det senare i dag och veckans avsnitt handlar om hur man kan klä sig stilsäkert i slask och snö. Kan ju vara bra tips, själv känner jag mig så långt ifrån stilsäker man kan komma oavsett väderlek.. Blir lätt så när man konstnant är i skärgården och bara tillbringar tid på jobbet eller hemma. Uppryckning nu! Det hänger massor av kläder i garderoben men man tycker inte att något känns kul att sätta på sig. Ska gå genom galge för galge under ett antal kvällar och sortera bort det jag inte kommer använda. Till exempel byxor som blivit för tajta etc.  Nytt race på Tradera med andra ord..

Lot of different blue jeans close-up isolated on white; Shutterstock ID 114997642; PO: aol; Job: production; Client: drone

Apropå byxor så kommer jag snart börja efterlysa jeans.. Så om ni har några där hemma som ni tänkt slänga, gör inte det. Här ska det återvinnas med en ny ide.. Mer om det senare, inget jag kommer påbörja på den här sidan årsskiftet men jeansen kan man ju samla på sig. Kommer landa ett par stycken par från min egen garderob i framtidslådan.

img_1537Ska kolla upp när Waxholms julmarknad är i år, det är en av de bästa julmarknaderna. Inte lika stor och inomhus om de där man kan åka på och betala inträde.. Siggesta har julmarknad också, andra advent tror jag det var. Åker nog dit en sväng även om den inte varit speciellt kul de gånger jag varit där. Tänk om vi hade kunnat ha julmarknad i fästningen, där hade man kunnat skapa både en magisk julmarknad och magiska julbord. Men nu har ju Länsstyrelsen beslutat att fladdermössen ska få sova i fred ända till 30/4. Suck!

img_1535Nu när jag som sagt hittat mirakelväskan ska jag ikväll rensa i den. Se till att allt är rent, dela upp i två där en ska vara basen och den andra den jag alltid har med i handväskan som ett ”Rescue kit”. Slipper då släpa på stora mirakelväskan och risken att lägga bort den igen.. Såg på Instagram att Susanne rensat i sina badrumsskåp och fått ihop över 6 kg som hon aldrig använder. Tror inte jag kommer upp i den nivån men en utrensning skulle jag oxå behöva göra. Det gör vi nog alla, utom då Susanne och eventuellt några andra som är duktiga på rutiner och löpande rensar, sorterar och slänger överallt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.