Läsa lite mer..

Kakan Hermansson
Kakan Hermansson

Det är nog dags för mig att läsa lite mer än rubrikerna och några rader till:) Kakans uttalande skedde på Twitter för två år sedan.. Nu har det blossat upp som om det vore igår. Egentligen spelar det kanske ingen roll, uttalande eller tweet är lika oförskämd för det men vi kan ju förändras över tid. Det får vi iallafall verkligen hoppas.. I dag har hon gått ut överallt och ber verkligen alla poliser om ursäkt och de aktuella polisernas anhöriga likaså. Hon skriver att hon ångrar det djupt mm. Inlägget på Twitter var korkat, hemskt och kränkande för dem de berörde, bland annat två familjer och en hel poliskår men ska vi straffas för alltid för att vi gjort något fel eller korkat? Nu har hon bett om ursäkt och kommer med all sannolikhet tänka sig för både en och två gånger innan hon gör sina kontroversiella tweets och uttalanden. Nu tycker jag vi ska förlåta henne och ta emot hennes ursäkt och glömma alltihop. Blondinbella har sagt såå mycket dumma saker men har som alla andra mognat och är i dag en superduktig entreprenör som respekteras. En politiker har kallat en minister för hora, det har som jag upplever det fått mindre rubriker än Kakans två år gamla tweet. När drevet går så går det..

img_1571Har inte kommit till lyssningen på Säker Stil där man ska få tips om hur man klär sig i regn, rusk & snö.. Dom tipsen behöver man inte om man bor i Marbella. Minns första året jag var där i januari/februari.. Jag gick klädd i kavaj medan Marbella invånarna hade typ dunjacka och ”moon boats”.. Lite olika perspektiv på vad som är kallt kan man säga.

img_1572Kanske skulle byta ut den där ringen på julklappsönskelistan till den här klockan från Mockberg? Spelar nog mindre roll, tror inte Tomten kommer ha så mycket med sig i julklappssäcken till mig:) Snygg är den i sin stilrenhet hur som helst och billigare än ringen. Inte dyr alls faktiskt.. 🎅🏻🎅🏻

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.