Tack Telia..

img_1196Hemma igen, lyckliga hundar ❤️ Visningen gick bra även om det var typ sämsta tänkbara visningsväder. Mörkt, kallt och blåsigt.. Vi får se helt enkelt. Hemma är det varmt och sitter i soffan med ett halvt öga på TV:n. Frukostbrickan iordninggjord ✔️ Middag har jag oxå ätit, en ordentlig sådan, blir ju lite si och så med det när jag bor på hotellet.

img_1541Jag följer Fredrik Eklund på Instagram, är knappast ensam om det:)  Vilka bilder han lägger upp på olika lägenheter som säljs i New York. Till exempel den här.. Sämre kan man ju bo. Han bor inte så dåligt själv heller, vare sig lägenheten eller huset på landet är direkt något man köper så där utan vidare.,

img_1544Är inte dugg avundsjuk på vare sig lägenheten eller huset, däremot skulle jag otroligt gärna vilja ha en riktig tvättstuga. Jag älskar att tvätta, jag vet att det inte är helt normalt. Nu har jag tvättmaskin och torktumlare i badrummet vilket i sig inte är något problem men älskat tanken av att ha en riktigt fin tvättstuga där man vika tvätt, stryka tvätt och ha superbra ordning på allt.

Klockan 21.00 är det Wahlgrens värld, kanske skulle se det.. Har ju inte sett något avsnitt ännu, tror i och för sig inte att jag kommer att tycka att det är så där superbra:)

I morgon när jag jobbar vidare med administrationen ska jag passa på att göra både ansiktsmask och hårinpackning. Naglarna ska jag fixa till ikväll när jag lyssnar på Säker Stil.. Får se om jag prioriterar att åka iväg på ärenden i morgon eller om jag jobbar hela dagen. Beror på om jag hamnar i bra work flow, gör jag det vill jag inte avbryta för några ärenden. Vissa dagar bara hamnar man där, i perfekt work flow alltså, allt flyter på och går snabbt så det vill man ju utnyttja. Andra dagar är precis tvärtom, många störningsmoment och allt krånglar. I dag tyckte Telia att de skulle ge bort tre månaders Spotify Premium och det passade ju verkligen bra eftersom jag inte har något kort ännu 😈 Därför har ju Spotify slutat fungera eftersom kostnaden inte kan dras från ett kort som gått ut. Hoppas kortet kommer snart..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.