No show..

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 06: Bob Dylan speaks onstage at the 25th anniversary MusiCares 2015 Person Of The Year Gala honoring Bob Dylan at the Los Angeles Convention Center on February 6, 2015 in Los Angeles, California. The annual benefit raises critical funds for MusiCares' Emergency Financial Assistance and Addiction Recovery programs. For more information visit musicares.org. (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Något tacktal ”in persona” kommer Bob Dylan inte att hålla i Stockholm när är det dags för prisutdelning av Nobelpriset.

Upprördheten har börjat erskalera igen. Inte nog med att han fått priset, nu är han dessutom oartig och väljer att inte komma. Skandal typ enligt Lena Melin på Aftonbladet. Har han bett om att få Nobelpriset, har ansökt och uppmuntrat människor att rösta på honom och när han sedan vinner väljer att inte komma? Nej, för om det varit fallet hade det varit oartigt att inte komma. Nu tycker jag han har sin fulla rätt att tacka ja eller nej till att komma utan att bli anklagad för att vara oartig. Vi får se om han skickar någon att hämta det eller hur det slutar..

img_1524Lyssnar fortfarande på Thorsten Flincks bok, just nu är det Annika Jankells perspektiv som beskrivs. Kommer nog att lyssna klart på hela boken. Den är öppen och även på ett intressant sätt motsägelsefull eftersom två perspektiv genom livet återberättas.

Intervjun med grundaren till klockvarumärket Mockbergs var roligt att lyssna på. Driven tjej som tillsammans med sina bröder snabbt byggt upp ett varumärke med klockor för kvinnor på bara något år. Finns att köpa i hela Norden och i flertalet länder i Europa. De har anammat modebranschens sätt att lansera kollektioner typ två gånger per år, höst/vår. De kommer alltså med flera nya olika klockor men under ett gemensamt koncept två gånger per år. Bra tänkt och lätt att bygga effektiv marknadsföring kring/om. Apropå modebranschen så saknar jag det här med kläder lite.. Det är ju i grunden ett stort intresse för mig, nästan i klass med inredning. Skulle vilja spendera en heldag och bara shoppa, börja med omelette på Grand Hotel och sedan ut på shopping och avsluta med någon god middag. Eftersom jag inte åkte hem i dag heller har jag inte gjort i ordning min frukostbricka. I morgon åker jag hem och då får jag göra det. Ut med lite nya grejer på Tradera oxå så snart jag hinner. Något i helgen och lite mer nästa vecka tror jag. Kanske skulle testa någon ny sajt för att sälja mina plagg jag inte använder, tycker att det gått lite sådär den sista gången på Tradera.

img_1525Saknar snön, nu börjar det bli riktigt hög tid att börja dekorera här på Fredriksborg. Riktigt hög tid om jag tänker efter. Hemma skulle jag oxå vilja komma igång och få det lite mysigare ute vid entré och på altanen. Inte för att jag tror att jag ska kunna sitta där i kylan, har ju heller inget tak men ljus och växtlighet behövs för att göra det så mysigt som möjligt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.