De tio budorden..

img_1514Säker Stil är ju inte bara en podd utan de har ju även skrivit en bok (antagligen den första av flera). I boken finns det tydligen något som de döpt till De tio budorden för Säker Stil.. Googlade och hittade dem,delar med dem här och inser att jag har en del att lära. Förkortar lite så all text finns inte med för varje budord..

  1. Sträck på dig. En bra hållning visar på självförtroende och ger automatiskt Säker Stil. Dessutom gratis. Här har jag mycket att träna på..
  2. Låt bara dina älsklingsplagg och accessoarer få flyttad in i garderob. Ut med resten. Håller på, rensar och säljer på Tradera..
  3. Ha en väl genomtänkt och klassisk basgarderob. Har nog lite för mycket mixat och lite av varje men för lite komplett.
  4. Köp färre plagg men av bättre kvalitet och mindre slit och släng. Är väl lite ok här.
  5. Lär känna dig och din kropp. Vad passar du i, vilka färger gör dig glad, vad framhäver din bästa sida. En del att lära..
  6. Gå alltid din egen väg. Hyfsat ok, följer inte trender bara för att..
  7. Du bär plagget inte tvärtom. När du kommer in i ett rum ska människorna se dig inte din chockrosa klänning. Sticker ju inte ut direkt så den här är väl ok. 
  8. Köp rätt storlek och prova ordentligt. Bekvämt är inte lika med att det sitter rätt. Måste erkänna, a lot to learn. 
  9. Resan till Säker Stil sker inte över en natt. Det krävs intresse, engagemang och tid.
  10. Fortsätt alltid inspireras och var öppen för nya intryck.

Ja, då vet vi det. Till skillnad från Ebba & Emilia bakom Säker Stil har vi ju tyvärr inga som skickar gratisplagg och annat men Säker Stil behöver inte vara dyr.. Det dyraste genom åren för mig har varit de snabba impulsköpen som inte blivit bra. De dyrare plaggen har jag funderat över mycket mer och de har istället hängt med år efter år och är om man ska vara ärlig just därför billigare..

img_1506Skrev ju om stegräknare härom bloggen.. Nu har det kommit en ny klocka från Michael Kors med stegräknare och Gud vet vad för alla möjligheter. Temperatur, möjlighet att avvisa mobilsamtal mm mm. Praktisk men lite prålig och jag kommer antagligen inte förstå ett dugg av alla klockans finesser..

img_1509Michael Kors klockans raka motsats är klockorna från Mockberg. Enkla, stilrena och snygga. Kostar typ mellan 500-1500kr. En svensk tjej som lanserat dem och även designat dem. Hon upptäckte att inga ”damklockor” var designade av kvinnor utan alltid bara män och bestämde sig för att starta sitt egna företag med egendesignade klockor. Jag tror det går rätt bra och prisklassen verkar ju göra det möjligt att nå en bred målgrupp. Drivet Podcast kommer ha en intervju med grundaren inom kort, den ska lyssna på och höra hur det går och vad hennes framtidsplaner är med sin design..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.