Stegräknare..

img_1466Det är väl drygt 10 000 steg per dag man ska ta för att nå upp till vad som är bra för hälsan. Borde kanske ha en stegräknare på mig varje dag och se till att man kommer upp på vettiga nivåer. Vet inte hur många steg jag tagit just idag men många är det. Riktigt trevlig kväll på Fredriksborg med glada & trevliga gäster:) Hög snittnota vilket ju inte gör ont.. Lite ont i fötterna har jag men det är det värt, har fått så mycket positiv energi av dagens/kvällens gäster. Vädret har varit helt fantastiskt, strålande sol och snön har gnistrat så alla gäster har varit ute på promenader under eftermiddagen. Det blev rätt sent så jag är kvar på Fredriksborg i natt oxå. I morgon är det ju öppet för Fars Dag middag.. Den är ju inte så sen så i morgon åker jag hem, ska bli så härligt att träffa Tintin & Karisma igen. Har ju inte träffat dem sedan i måndags kväll..

img_1464

Är det inte mirakelväskan som är borta så är det något annat, verkar ha blivit mästare på att förlägga saker. Nu kan jag inte hitta de senaste läsglasögonen jag köpte med lite ökad styrka. Blir till att åka till Konsum igen och köpa ett nytt par, så otroligt störande att ha läsglasögon med lite för svag effekt när jag hade vant mig vid de nya som var perfekta. Tur att de är billiga..

img_1423Tydligen pågår det demonstrationer utanför Trump Tower i New York. Det amerikanska röstningssystemet verkar lite bakvänt, han får inte flest röster men vinner ändå. Han kommer nog inte få det helt lätt som president. Det som är så otroligt förvånande är att det sägs att Hillary Clinton tappade väldigt mycket kvinnliga röster. Analysen är att de amerikanska kvinnorna tycker att det ska vara en manlig president. Det övergår mitt förstånd att det är så och i ännu större utsträckning att dessa kvinnor tycker att det är bättre att ha en president som så uppenbart är en riktig mansgris. Kanske är dags att lyssna på Veckans Bläcka och avsnittet United States of Chock. Förväntar mig ingen djupgående politisk analys men lite inblick i hur reaktionerna varit..

img_1460Hittade den här bilden på Orangeriet, tagen för två år sedan tror jag. Ser så himla fint ut med Apelsinträdet, alla gröna växter.. Nu ska vi börja ”jula” till det där inne för under julbordet serverar vi glögg i Orangeriet innan gästerna sätter sig till bords inne i restaurangen. Några enstaka dagar som det är dåligt bokat, framför allt första helgen men sedan är det riktigt bra bokat.. Ett pst helger totalt fullbokade, kanske skulle köpa den där stegräknaren ändå så att jag kan känna mig nöjd över att passera 10 000 steg per dag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.