Jordskalv på Fars Dag..

img_1469Nu har Nya Zeeland visat sin reaktion på veckan som gått.. Inget att skämta om, stora jordskalv uppmätta till 7,4 på Richterskalan. Vi måste bli så mycket bättre på att ta hand om vår planet. Klimatförändringar och andra reaktioner är på riktigt skrämmande. Östersjön är världens ”dödaste” hav och ändå säger vi att vi älskar vår skärgård. Vi kan inte gömma oss bakom att det är andra länder med undermåliga system som förstör, vi är rätt bra på det själva. Ansvar för det är vi sämre på, alla initiativ för att Rädda Östersjön är så viktiga. Underbart att tex Skypes grundare Niklas Zenström engagerar sig och det på allvar genom både arbete och pengar. Nu är ju ingen av oss Niklas Zenström men lika lite som han kan göra allt kan vi alla göra något. Tänk på det!

img_1468En av nattens gäster var mopsen Minou, tror hon trivdes rätt bra:) Även mopsar ska väl få åka på minisemester i bland. Hon bodde i ett av våra hundrum, Selma. Hörde inte ljud från henne trots att vi bodde vägg i vägg i natt. Väluppfostrad, har lite att lära där..

Ha en riktigt trevlig

img_1470

Nu ska jag förbereda för gästerna som ska fira Fars Dag här på Fredriksborg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.