Cancerpodden..

img_1421I natt var inte heller den som jag lyckades vända på dygnsrytmen.. Jobbar ett riktigt långpass i morgon så förhoppningsvis stupar jag i säng och somnar. Sedan måste jag upp igen på lördag morgon för vi har en dagskonferens från kl 09.00. Sedan kör jag kvällen oxå så då kommer jag oxå vara trött så nu jäklar ska jag ta chansen att en gång för alla vända dygnet rätt igen.. Ni sover förhoppningsvis riktigt gott nu när jag skriver det här.

img_1441Lyssnade på Cancerpodden där Lotta Gray intervjuades i den här veckans avsnitt. Lotta Gray är och har under många år varit vimmelreporter på Svensk Damtidning eller om det är Hänt i Veckan. 2008 drabbades hon av tjocktarmscancer som hade spridit sig till levern. Hennes son var då ca 2,5 år. Det var en väldigt ärlig och konstigt nog fin intervju eller snarare samtal som jag tycker ni ska lyssna på. En krona per lyssnare går till kampen mot Cancer så man gör gott samtidigt som man får ta del av olika personers livsöden genom sin cancer. Det var extra starkt att lyssna på just Lottas berättelse eftersom hon drabbades av samma form av cancer som min mamma. Lotta friskförklarades 2012, tyvärr gick det inte lika väl flr min älskade mamma som inte klarade sig. Det hade gått för långt och spridit sig för mycket när den upptäcktes. Jag saknar henne varje dag och jag tror faktiskt inte att jag har bearbetat det ens i närheten av vad jag borde ha gjort. Har stängt av det på något sätt, att det inte hänt.

img_8410Det var en lite sorglig start så här på en fredagsmorgon så sätt allt i perspektiv när vi gnäller över småsaker..

  • Bestäm att idag är en bra dag. Inställning är oerhört viktigt!
  • Ta hand om familj, vänner och skicka det där sms:et och berätta för någon att du tänker på ”hen/dem” eller ännu bättre – ring..
  • Unna er att ha riktigt helgmys – laga något gott, köp en blomma till dig själv och hoppa över TV:n en stund och umgås med varandra..

Kram & Happy Friday 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.