111 år..

img_1382Tydligen det värsta snöovädret i Sverige på 111 år. Här är det vackert, tyst & lugnt. Har som tur är inte behövt transportera mig i dag utan har varit på Fredriksborg hela dagen och är fortfarande här. Håller mig i mitt lilla enkelrum Greta som fungerar som mitt kontor och bostad nu i veckan. Grannar runt omkring har fått göra samma sak fast tvärtom.. Det vill säga att de har fått ta in på hotell i stan för att kunna jobba.

img_1427Nej, det är typ det enda jag inte behöver. Mirakelväskan är ännu inte återfunnen.. Inte kan jag köpa något nytt heller, känns lite onödigt att be om skjuts i det här trafikkaoset för att min mirakelväska är spårlöst försvunnen. Jag får leta ordentligt en gång till hemma på lördag kväll när jag kommer hem. Om jag inte hittar den så vet jag i allafall vad jag ska göra på måndag..

img_1425Nu ska jag lyssna på en podd eller på någon bok. Väntar nog lite med att lyssna på just Veckans Bläcka, även om det säkert är intressant att höra de amerikanska reaktionerna på Trump.. Men känner mig lite trött på både honom och allt kring valet just nu så lyssnar nog om någon dag. I dag har jag verkligen fått så mycket gjort, nästan värd en guldstjärna. Betat av massor på listan och ligger nu i fas igen. Samma energi i morgon och jag ligger riktigt bra till i förhållande till planen. Fått sådana där större jobbiga grejer som tenderar att hänga med på lista efter lista för att de är tidskrävande och tråkiga att göra helt klara i dag. Så jäkla skönt!

Har någorlunda bra koll på mailen och ska svara på det som är obesvarade meddelanden mm i morgon så kan jag sätta check på det oxå.

img_1153Lyckas jag med att vara klar med allt på veckans To Do lista så ska jag ägna hela måndagen åt att få iordning arbetsrummet och köpa några riktigt fina blommor att ställa på skrivbordet:).. Så var det ju det där med mirakelväskan oxå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.