Oändlig väntan..

Nu har jag väntat 3,5 timme på Zenon som ska köra mig tillbaka till Fredriksborg. Vilket kaos det är precis överallt. Slut på snus har jag dessutom, ingen tobaksaffär i sikte så det är bara att härda ut. En hel dag kommer att gå åt för ett möte som tog 20 minuter. Suck.. Hade jag tänkt efter lite i morse hade jag tagit med mig dator mm så att jag kunnat sitta och jobba nu, men vid 07.45 är jag inte på topp så det hade jag inte en tanke på..

img_1216Hade varit lite mysigare att sitta här.. Men man får inte glömma att man faktiskt har en säng att lägga sig i kväll och ett hem att komma hem till. Tänk vad svårt för de hemlösa, de om några skulle få tillgång till sanden och slippa kylan i natt..

Har inte återhämtat mig från resultatet av president valet ännu.. 😰

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.