Hollywoodfruar & annat..

img_1354Har kollat lite på något avsnitt av Hollywoodfruar. De två nya kan väl beskrivas som en bimbo och ett hyfsat jordnära kontrollfreak.. Gunilla har inte ändrat sig ett dugg vilket var 100% förutsägbart. Maria Montazami var oxå exakt sig lik, no change.. Tittar från datorn och efter varje reklamavbrott dröjer det vad som känns som en evighet innan programmet drar igång igen. Ska unna mig att se ett avsnitt till ”Frulunchen” innan jag övergår till en stund med en bok i lurarna & sömn..

img_1353Såg att jag nog var lite trött när jag fixade naglarna i lördags efter jobbet.. Gjorde om dem ikväll i en lite mer uppiggande färg. Blev betydligt bättre resultat:) Gjorde även ansiktsmask och hårinpackning i pauserna under Hollywoodfruarna. Frulunchen kommer med 100% med sannolikhet att spåra ur fullständigt, som sig bör:)

Boeing's 787 Dreamliner Surpasses 500 Customer Orders in under Three Years

Har googlat på flygbiljetter efter julborden slutat. Det är bara tisdagen den 20/12 som har vettiga priser. Då kostar en biljett under 2 000:- medan dagarna efter ligger runt 3 500:-. Får nog ta och fatta beslut om julfirandet rätt snart.. Vi måste oxå sätta igång med detaljplaneringen här på Fredriksborg. Ett par av dagarna har vi så många inbokade att vi inte riktigt fattar hur vi ska få in dem. Vi har mestadels privatpersoner så fredag-söndag är de överlägset största dagarna för oss. Kommer kännas i ben och fötter när man kört julbord i fyra veckor..

img_8779Frulunchen var ju verkligen ingen festlig tillställning som väntat.. Den stackars nya frun Sofie verkade hur som helst ha både vett och kurage när det spårade ur så hon kommer absolut inte sticka ut under säsongen, det är hon för normal och vettig för tror jag. Nog om Hollywood fruar för i år:)

Har en lång To Do lista i morgon, har ju varit lite för ineffektiv sista veckan eller så.. Nu dags att jobba ordentligt från A-Ö med uppgifterna på listan. No excuses. Då är mirakelväskan totalt nödvändig och så byta skärgårdskostymen mot ”fina” arbetskläder varje dag. Schemalägga när jag ska jobba och när jag ska vara ”ledig” så att inte allt flyter ihop. Tillbaka till lärdomarna från Get Things Done som ju var otroligt bra tips på att just få saker gjorda. Delmål och morötter, det kommer göra susen. Menar då inte grönsaken morot utan att man bestämmer sig för att belöna sig själv med något om man når de olika delmålen i tid.. So time to get things done again..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.