Inte återfunnen..

img_1332Har försökt hitta mirakelväskan utan framgång i dag.. Jag måste nästan ha glömt den på Fredriksborg. Ska ju dit i morgon och hoppas verkligen att jag hittar den eller att jag missat något märkligt ställe hemma där den hamnat. Den kan ju inte bara ha försvunnit.. I bland förlägger man saker och har nästan givit upp hoppet om att hitta det igen när det plötsligt dyker upp på det mest udda ställe. Jag som vill pigga upp mig både det yttre och intre behöver ju verkligen hjälpen från just mirakelväskan. Sätter mitt hopp till att jag hittar den i morgon..

img_1334 Har alla varit på härliga resor nu på höstlovet? Tycker att Instagram fullkomligt flödar av den ena semesterbilden efter den andra. Sol, London, New York, fjällen osv – härligt och ledigt verkar många i alla ha haft. När det blir min tur med semester kommer jag väl lägga upp en bild i timmen av ren och skär lycka över den efterlängtade ledigheten:). Nu ska jag börja kolla flyg etc för perioden direkt efter det att julborden tagit slut. Får nog vara väldigt snabb på att komma i väg innan alla julfirande utlandssvenskar ska ner och fira jul.. Eller så åker de hem för att fira jul.. Får vara väldigt flexibel i alla fall för att hitta en vettig prisnivå på flygbiljetter. För efter julborden ska jag bara iväg på semester..

Har fått lite rensat i dag, gjort iordning Tradera kuvert/försändelser som ska skickas iväg i morgon. Lagt upp ett par nya annonser. Men inte fått så mycket gjort som jag hade tänkt mig. Är bara så:

img_1320Vitaminerna glömmer jag ju typ varje dag. Skärpning! Äter bättre och är riktigt duktig på mitt intag av fil & Kelloggs Special K varje dag. Något eget mini SPA blev det inte i dag. Får börja veckan med det i stället. Ikväll försöka somna tidigt och upp i tid i morgon och sätta igång. Duger ju inte att gå omkring och vara trött, nu får jag se till att ta hand om mig själv så att jag blir pigg igen.  Men om man bortser från alla som varit på härliga höstlovsresor så tror jag inte att jag är så himla ensam om att känna mig/vara trött. Hör liksom årstiden till, med det eviga mörkret. Men då får man skapa sitt eget ljus så jag börjar med att googla på flygbiljetter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.