Hemnetknarkar..

img_1283Kan väl inte påstå att jag är beroende av Hemnet och Hemnet knarkar dagligen, men ibland är det kul att kolla runt och titta på ställen någon helt annanstans.. Sedan kan man ju alltid få lite inspiration både här och där.. Tror att det är mitt ”inredningssug” som ligger bakom det här. Inte för att jag är trött på nuvarande inredning utan bara längtan efter att få sätta igång ett inredningsprojekt. Skulle vara så kul.. Inte nu, men sen när tiden finns.. Har ju Skrivarstugan att se fram emot, både renovering och inredning i egen regi. Med lite hantverkshjälp kan det nog bli verklighet, är nog inte tillräckligt händig för att klara allt själv.. Möbler har jag så det kommer bli ett lätt inredningsprojekt, men lika kul för det.

Lyssnat klart på Fredagspodden, avsnittets ”take out” är att jag måste äta tacos snart. Dom pratade en del om det, främst för att de sponsrats av ICA och konceptet Shakethattaco (eller vad det nu hette). Så det var med andra ord ett lyckat reklaminslag eftersom jag blev så otroligt sugen på Tacos.. Kanske inte just ICAs egna sortiment jag kommer köpa men jag kommer nog kolla på det eftersom de verkar ha vidareutvecklat hela konceptet tacos. Det är inte så ofta de där reklaminslagen fastnar, men just det här gjorde det så inom några dagar kommer jag sitta där och vräka i mig i tacos, så gott!

img_1275Nu när jag tillbringar typ all tid i skärgården i min ”skärgårdskostym” har jag även börjat slarva med att använda mirakelväskan. Gör väl ingenting om man bara är på Fredriksborg eller hemma och jobba utan gäster men får ta mig själv i kragen och börja se till att ta fram mirakelväskan och se lite mer representativ och pigg ut. Tesen är som sagt att då känner man sig även piggare. Inbillar mig inte att jag ska bli vacker som tjejen på bilden men i morgon ska mirakelväskan rensas och börja användas. En lite mindre variant ”Rescue kit” ska konstant finnas i handväskan. Vips så både såg jag piggare ut och blev det oxå på kuppen..

Bildbevis to follow..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.