Galna på Grand..

img_1274Verkar som om känslorna svallar riktigt rejält mot Grand Hotel och att de accepterat bokningen och arrangemanget i kväll. Har viss förståelse för det och nog har de skadat sitt varumärke rejält för ett tag framöver.. Hittills har de gömt sig bakom sin standardfras att de aldrig uttalar sig om sina gäster. Men det kommer nog inte räcka den här gången om de vill återfå sin varumärkesposition.. Vi kommer antagligen få något uttalande från någon som gömmer sig bakom någon annans beslut och att det var ett felaktigt beslut osv. Någon får skulden, anonymt, och sedan hoppas de att stormen snabbt blåser över. Det gör den antagligen oxå, förutsatt att de säger något, för sedan kommer nästa sak som retar upp eller provocerar och då har Grand Hotel & kvällens gala blivit glömt. Vi retar upp oss snabbt, reagerar snabbt men glömmer tyvärr ofta lika snabbt.. Ingen nyhetsrapportering om några skandaler eller demonstrationer från Grand Hotel än så länge i alla fall. Var uppe på Fredriksborg och jobbade några timmar ikväll, lugn kväll och i morgon likaså. Jobbar i morgon oxå, på dagen kommer jag nog hinna med en hel del annat men på kvällen är det bara gästerna i fokus.

img_1268Ska pynta upp lite i morgon på dagen, vi har ju två konferenser nästa vecka också så då vill man ju att det ska vara fint över både helgen och konferenserna. Blandar lite köpt med lite hämtat från skogen och hoppas få till något riktigt fint.  Att bara köpa opersonligt färdigt är tråkigt så bättre att mixa lite, passar speciellt bra på just Fredriksborg. Söndag har vi stängt så då blir det inte något jobb i driften = skönt..

img_1272Ikväll blir det poddar i lurarna till jag somnar. Började lyssna på boken om Dagny som hade en otroligt bra inledning men sedan försvann min förmåga att lyssna. Upptäckte att jag tänkte på något helt annat och hängde inte riktigt med.. Tror poddar passar mig bättre än böcker just nu i allafall. Behöver nog känna mig lite mindre stressad för att verkligen bli trollbunden av en bok och verkligen bara vara i just bokens värld. I kväll fick jag även gjort nästa veckas planering och To Do lista så då är den klar och jag kan göra något annat på söndag.

img_1206Kanske ägna lite tid åt att hitta nyckeln till framtiden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.