Gala på Grand..

img_1265På ett dygn har Grand Hotels betyg rasat från 4,5 till 2,5.. Reaktioner uteslutande hänförliga till att det ikväll kommer vara en gala i regi av Sverigedemokraterna. De ska dela ut något ”Frihetspris” och SD anhängare från hela Europa kommer delta. Man får väl hoppas för övriga gästers skull att de hyrt in säkerhetspersonal upp över öronen för det här kommer inte passera obemärkt förbi.. Finns många aspekter på det här..

  • Vi lever i en demokrati där alla har rätt till sin åsikt och även Sverigedemoktater måste ha rätten att ha en gala.
  • På Grand Hotel jobbar väldigt många invandrare, inte så kul att ha SD där på fest för dem. Så från ett arbetsgivarperspektiv är det sisådär, invandrare eller ej eftersom det finns säkerhetsrisker med den här typen av kontroversiella arrangemang.
  • Om det hade varit en gala där muslimer skulle dela ut ett pris eller amerikaner för den delen hade det oxå medfört en säkerhetsrisk men ingen hade vågar prata om det och framförallt inte kritisera det offentligt.
  • Finns väl hur många fler aspekter som helst.. Men vi lever ju som sagt i en demokrati och då kan vi inte sätta oss till doms över den ena eller andra åsikten som vi inte delar och bestämma att det är fel att de får ha en gala..
  • Å andra sidan hade jag aldrig accepterat att det hölls en sådan gala på Fredriksborg (jag fattar att det inte skulle vara aktuellt men bara som en jämförelse) så det är helt enkelt så att det är väldigt svårt att tycka något utan att det blir just en massa tyckande och väldigt ”politiskt korrekt” så istället för att ägna mig åt det hoppas jag att det för personalen och andra gästers skull blir en gala utan incidenter..

Själv ska jag jobba ikväll på ett betydligt lugnare Fredriksborg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.