#ugglahallå..

img_1255Ikväll var det ”premiär” på Magnus Ugglas rikstäckande turné Ugglahallå, en föreställning som fått grymt bra recensioner. Den kördes ju bland annat på Dramaten (några föreställningar). Skulle sjukt gärna vilja se den så jag får väl googla och se om den körs någonstans inte allt för långt från Stockholm. Kommer väl antagligen inte hinna men om jag inte hinner med någon semester alls innan jul då bara ska jag ut någonstans i landet och se föreställningen. Stående ovationer fick han hur som helst efter föreställningen och det säger väl lite om hur bra den nog är.. Har ju varit ett äkta Uggla-fan sedan jag var typ 13 år, kan snart fira 40 år med andra ord. Inte som artist utan Uggla-fan:).

img_1251Såhär såg det ut i Jönköping i eftermiddags såg jag i Facebook flödet. Riktigt mycket snö.. På bilder från fjällen ser man verkligen snörika bilder. Här i Stockholm är det gummistövlar som gäller men snön är väl snart här oxå kan man misstänka. Kanske kanske kan jag ta en veckas semester i mitten av november.. Hoppas verkligen att det fungerar och att det finns superbilliga flygbiljetter just då. Skulle vara mer än underbart..

img_1247Nu blir det Säker Stil podden med Ebba & Emilia. Den är bra då lyssna på den om ni inte gör det, nytt avsnitt varje torsdag. Ska sedan kolla vem Daniel Redgert intervjuar den här veckan i Tankar med.. Ska oxå kolla om det kommit någon ny bok att ladda ner. Har Nextory nu men ska byts tillbaka till Storytel som är klart bäst. Det går troll i mina bankkort så just nu har jag inget, det jag beställde senast verkar ha kommit bort. Koden har kommit men inte kortet. Innan det användes kort två gånger med fel kod tre gånger i rad så det var några månader sedan jag hade något så basic som ett bankkort..

I morgon jobb på Fredriksborg på dagen och LEDIG på kvällen ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.