Sorterat..

img_1239I dag har varenda papper, kuvert mm sorterats och satts in i pärmar eller mappar. Så jäkla skönt. Har ju släpat väskor med papper och pärmar fram och tillbaka hela sommaren men aldrig fått tid att en gång för alla ta i tu med precis allt. Nu är det gjort och det är så mycket enklare nu att börja beta av ytterligare saker på To Do listan. Inte bara enklare det kommer gå snabbare oxå, ännu bättre:).

img_1244Snart ska allt vara klart och arkiverat i pärmar. En färg för varje företag, överskådligt och lätt att hitta sedan om man behöver leta efter något.. I slutändan ska det bara vara en färg, dvs ett företag. Tänk så otroligt mycket enklare livet kommer bli.. Det där med att göra det lättare för småföretagare det tycker jag inte man sett skymten av.

img_1246Då, i slutändan, kan man ha ett riktigt snyggt och välorganiserat skrivbord där ordningen är total. Vilken dröm och snart ska jag vara där.. Deadline årsskiftet, utan kompromisser.. Sedan starta om på ett helt nytt år med helt nya förutsättningar.. Det ser jag fram emot. Nu är sista auktionen på mina annonser på Tradera stängd. Fick sålt i princip allt. Första lasset leveranser har gått iväg och i morgon gör jag iordning resten. Planen är sedan att få upp ytterligare ett gäng annonser med start på söndag. Har fått in klart mer än till den där mysdressen från Rituals så har även bestämt mig för att införskaffa ett par snygga inneskor. Brukade jämt ha det men nu hittar jag inga av mina och de var väl ändå så slitna så lika bra är väl det. Funderar på de här:

img_1238Snygga och förhoppningsvis bekväma, ska bara kolla upp priset först. Älskar Ballerina skor i största allmänhet så ett par som är anpassade som inneskor med mjuk, fluffig botten (eller vad man nu säger om skor) kan ju inte bli annat än perfekt. Går att beställa på nätet, så mycket skönare än att behöva åka in till stan. Klart att det nog är lite svårare med skor, de kan ju variera så mycket mellan olika skor hur tex en 36:a är. Men med inneskor vågar man sig nog på en beställning..

img_1174Ingen snö i skärgården än.. Bara ruggigt och mörkt. Föredrar snö framför det här rätt kalla och otroligt gråa vädret som är nu. Ingen höjdarhelg på Fredriksborg den kommande helgen. Vädret gör sitt och sedan är november alltid en riktigt dålig månad. Men föregående år ska vi nog klara av att slå rätt ordentligt för november 2015 var vad man kalla en riktigt riktigt usel månad.

Nu dags att äta lite nyttig middag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.