Dagny..

När Dagny var 99 år anmälde hon sig till en datakurs, det ledde henne vidare till att starta en blogg. Hon är nu 104 och fortfarande en aktiv bloggare. Har aldrig läst hennes blogg men ska ladda ner boken Livet enligt Dagny som jag tror innehåller många av hennes blogginlägg. Tänk att vara 99 och anmäla sig till en datakurs och sedan börja blogga, om jag nu blir riktigt gammal så önskar jag verkligen att jag oxå är med i huvudet och det som händer i omvärlden. Kanske inte alls är någon kul eller intressant bok att lyssna på men tycker bara hennes bedrift är värd att ge boken en chans och ladda ner den. Den lär vara rätt långt ifrån alla modebloggar med dagens outfit och bara det är ju befriande:)

img_1260

img_1259Om man nu har en rätt så rymlig hall eller utrymme intill hallen tycker jag att det här var ett både enkelt och rätt coolt sätt att förvara skor. Gamla äppellådor som fått en extra träskiva som byggs ihop/sätts upp lite som man vill och plötsligt blev det en rustik och rymlig skohylla. Passar inte i min minihall men om man har det lite rymligare och det passar in med något rustikt kan det här bli riktigt fint. Nu verkar just den här familjen vara väldigt sportig för det ser ut som 95% av skorna är gympaskor av olika slag, hela grejen blir nog snyggare om man har lite mer av andra typer av skor. Gamla äppellådor kan man köpa billigt lite överallt, både träfärgade och vitmålade..

img_1256Precis lyssnat klart på Säker Stil podden, veckans avsnitt var sådär, inget av deras bättre. Daniel Redgert intervjuar Thorsten Flink den hör veckan och helt ärligt så är jag inte pp Thorsten humör i dag så det blir Dagny istället för Thorsten helt enkelt. Apropå vackra saker och kläder som de pratar mycket om i Säker Stil, då mode förstås, så hittade jag den här bilden.. Såå snygg lite smokingaktig kavaj från Boss. Tänker inte kolla priset för jag kommer få sälja i evigheter på Tradera innan jag får ihop till en sådan, kanske kastar in en Lotto rad i helgen istället. Men tänk vad snyggt till både smala cigarettbyxor, klänningen ”den lilla svarta”, till kjol med någon snygg top – användbar skulle den verkligen vara. Fast det är ju inte så ofta jag är i stan på möten eller middagar och här ute i skärgården skulle man nog tro att jag åkt vilse om jag började gå runt i en sådan här.. Skörgårdskostymen som jag kallar den är betydligt bekvämare och enklare:) Men det är ju både roligt och viktigt för en själv att variera sig lite då och då. Ytterligare en anledning till semesterbehovet, klä upp sig lite på kvällarna och gå ut och äta någon riktigt god härlig middag..

img_9773Känns lite mer än lockande att sitta vid något av de hör borden med just bara en kavaj istället för dunjacka som nästan behövs nu när det bara blir kallare och kallare.. Vi behöver alla en morot då och då..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.